Nettmøte

Se hva Drømmefall-utviklerne svarte leserne

Stil spørsmål til Drømmefall-utviklerne

Ragnar Tørnquist & co. stilte i nettmøte på Gamer.no.

Saken er oppdatert onsdag 13. februar klokken 14:18.

Norske Ragnar Tørnquist og hans team i nyoppstartede Red Thread Games har vært godt profilert i nyhetsbildet den siste tiden. I fjor høst bekreftet den profilerte spilldesigneren at Drømmefall: Kapitler er under utvikling, og fredag forrige uke gikk startskuddet for Kickstarter-kampanjen.

Skjermbilder fra Drømmefall: Kapitler.

Første norske spill på Kickstarter

Gutta ber om 4,7 millioner norske kroner, og mangler nå drøye 730 000 kroner for å realisere oppfølgeren til de kritikerroste eventyrspillene i Den Lengste Reisen-sagaen.

Drømmefall Kapitler blir et rent eventyrspill som i første omgang er under utvikling for Windows. Spillet gir oss fortsettelsen på historien til Zoë Castillo, hovedheltinnen fra Drømmefall, og vi følger henne og to andre spillbare figurer gjennom årets fire sesonger. Dermed får vi endelig se hva som skjedde etter den åpne og spennende slutten i det forrige spillet.

Spørsmålene fra fansen er mange, og noen fikk kanskje en del svar i vårt omfattende intervju fredag. Onsdag stilte kjernen i Red Thread Games opp i nettmøte med leserne våre. Det inkluderte manusforfatter Dag Scheve, sjefsdesigner Martin Bruusgaard og produsent Ragnar Tørnquist.

Trekløveret rakk å svare på 89 spørsmål i løpet av tiden som var satt av. Se alle spørsmålene og svarene under.

PS: Nettmøtet skulle opprinnelig foregå tirsdag. På grunn av tekniske problemer ble det utsatt til onsdag.

Les også: – Spilleren skal få oppdage, utforske og tenke i Drømmefall Kapitler
Les også: Sniktitt på Drømmefall Kapitler

Siste fra forsiden