Se hvordan Batman: Arkham Asylum og Arkham City ser ut i oppusset drakt

Samlepakken Batman: Return to Arkham løfter spillene inn i en nyere spillmotor.

Etter en kort forsinkelse har Batman: Return to Arkham igjen fått grønt lys, og skal lanseres på Xbox One og PlayStation 4 den 21. oktober. Det melder Warner Bros. i en pressemelding.

Batman: Return to Arkham har fått grønt lys.
Warner Bros.

Prosjektet – som pusser opp Batman: Arkham Asylum og Batman: Arkham City – ble først annonsert i mai, og skulle da slippes 29. juli. Kun en måned senere ble samlepakken imidlertid utsatt, da utvikler Virtuos Games trengte mer tid for å kunne levere en polert opplevelse.

Nå ser det altså ut som både Warner og Virtuos er fornøyd med oppussingsarbeidet, og resultatet kan du se i den nyeste traileren for Batman: Return to Arkham – som du finner øverst i artikkelen.

Tilbake til begynnelsen

Batman: Return to Arkham byr på et gjensyn med de to første spillene i Arkham-serien, som for første gang blir å spille på nyere konsoller. Begge spillene leveres med samtlige innholdspakker som ble lansert for originalspillene, og har i tillegg gjennomgått en rekke grafiske forbedringer.

Batman: Return to Arkham byr på gjensyn med flere av seriens favorittskurker.
Warner Bros.

Oppussingen er utført i spillmotoren Unreal Engine 4, mens samtlige av originalspillene er laget i Unreal Engine 3, noe som bør by på ganske store visuelle og tekniske oppgraderinger.

Med unntak av Batman: Arkham Origins har alle spillene i Arkham-serien fått svært gode mottakelser av både publikum og kritikere. Hos oss fikk Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City og Batman: Arkham Knight toppkarakter, selv om sistnevnte fikk en svært trøblete PC-lansering.

Batman-universet kan også snart oppleves i VR.
Vi tok en titt på Batman: Arkham VR på E3-messen »

Siste fra forsiden