Sega kjøper Spiral Knights-gjengen

Samarbeidet har båret frukter for Three Rings.

Blant de mange drømmende, ambisiøse indieutviklerne der ute, som holder absolutt frihet og kreativ utfoldelse høyere enn noe annet, finner vi også mange spillstudio som ønsker å bli kjøpt opp. Ta for eksempel svenske JoWood og finske Redlynx, som begge fikk nye eiere i år.

Spiral Knights.

Den Seattle-baserte utvikleren Three Rings følger nå etter. De har blitt oppkjøpt av storutgiveren Sega, som en del av japanernes nye satsing på det digitale markedet. Det melder Eurogamer, som ikke er kjent med kjøpssummen.

Doctor Who-spillmatisering

I tillegg til å administrere det spesielle MMO-et Spiral Knights, som de ga ut i samarbeid med Sega i april, jobber Three Rings med å ferdigstille en spillmatisering av den tradisjonsrike britiske sci-fi-serien Doctor Who. Det spillet heter for ordens skyld Doctor Who: Worlds in Time, og blir et nettleserbasert MMO.

ThreE Rings skal få operere uavhengig innad i Sega, og tar sats på å utvikle nye idéer til massive onlinespill sammen med den erfarne spillutgiveren. Deres neste prosjekt er foreløpig ikke kjent.

Siste fra forsiden