Sega kommer ikke til årets E3-messe

Vil heller vise frem spillene sine ved en senere anledning.

Sonic Boom.
Sega

Sega stiller ikke opp med egen stand under årets E3, forteller selskapet til Game Informer. Den store spillmessen går av stabelen neste måned, men det blir altså uten en Sega-stand på messegulvet.

En representant for Sega forteller til Game Informer at de holder på å flytte lokalene sine fra San Francisco til det sørlige California. I forbindelse med dette har Sega valgt å fokusere på flytting og restrukturering fremfor å stille opp på E3:

– Flesteparten av de store spillene våre kommer ut senere i år eller til neste år. Derfor har vi valgt å vente med annonseringen av disse til etter vi har flyttet.

Uteblir ikke fullstendig

Total War: Warhammer blir trolig ikke å se under årets E3.
Sega

Selv om Sega ikke stiller med sin egen stand betyr ikke det nødvendigvis at de uteblir helt fra messen. Ifølge representanten vil Sega samarbeide med diverse partnere under årets E3, som betyr at Sega-produkter likevel kan dukke opp sammen med andre aktører.

Blant spillene som er å vente fra Sega i nærmeste fremtid er Total War: Warhammer, som utvikles av Creative Assembly. Spillet blir det første i serien som er satt til en oppdiktet fantasiverden fremfor de historiske krigene tidligere Total War-spill har basert seg på.

Total War: Warhammer blir det første spillet i en planlagt trilogi som vil by på kamper i sanntid, turbaserte kampanjer, og diverse fraksjoner som kjemper mot hverandre. Spillet kommer til Windows, Mac og SteamOS, og Creative Assembly lover hundrevis av timer med spilletid.

Sega var blant de som donerte penger til jordskjelvofrene i Nepal.
Flere aktører i spillbransjen stilte opp for å hjelpe de rammede »

Siste fra forsiden