Sega med nytt OL-spill

Neste år tar vi turen til London.

Japanske Sega har hatt lisensen til å lage spill basert på de olympiske leker i noen år nå, og den har de tydeligvis tenkt å holde på. Nå har de nemlig kunngjort London 2012: The Official Video Game of the Olympic Games.

Annonseringen er ikke direkte proppfull av informasjon om spillet, men det skrytes av at vi får delta i over 30 forskjellige begivenheter, med større variasjon enn noensinne.

Pressemeldingen skryter også av ting som nettbaserte poengtavler og omfattende bruk av «motion capture»-teknologi for å få idrettsheltene til å animeres som de skal.

– London 2012 ser ut til å bli vårt beste OL-spill noensinne, både med tanke på kvalitet og forventede salgstall. Vi er svært glade for å jobbe med Sega nok en gang, for å sikre at vi når denne historiske milepælen, sier Raymond Goldsmith, som er leder for OL-lisenseier International Sports Multimedia.

London 2012: The Official Video Game of the Olympic Games skal lanseres til PC, PS3 og Xbox 360, og kommer – ikke overraskende – i 2012. Du kan stikke innom det uferdige offisielle nettstedet for å lese hele annonseringen.

Merk: Bildet i toppen er fra Beijing 2008. Vi har ikke fått noen bilder fra Segas nye OL-spill enda.

Siste fra forsiden