ShootMania-beta rett rundt hjørnet

Meld deg på nå om du vil være med.

Det neste spillet fra TrackMania-skaperne er snart klart, og denne gangen har de byttet ut racerbilene med futuristiske soldater. Noen TrackMania-elementer er imidlertid fortsatt med, inkludert det aller viktigste: Et kraftig men lettfattelig redigeringsverktøy som lar spillerne designe sine egne brett, og automatisk dele dem med andre spillere på nettet.

Nå har Nadeo kunngjort at betatesten til spillet snart vil starte, og hvis du har lyst på en syvdagers betanøkkel må du besøke spillets nettsted og melde deg på før 2. juli. Spillere som har deltatt i den litt mer eksklusive alfa-testen får automatisk betanøkkel, så de trenger ikke å gjøre noe mer enn å sørge for at e-postadressen i profilen deres stemmer.

Det blir lett å lage egne arenaer.

Nadeo forteller også at de vil lansere en ny spillmodus for den uferdige utgaven av spillet. Den heter «siege», og er for to lag, hvert med fem spillere.

ShootMania Storm er et førstepersons skytespill med fokus på rask action. Dette er ikke spillet for deg som prioriterer realisme og ekte våpen, og Nadeo ønsker heller ikke å være med på trenden med å inkludere erfaringspoeng, opplåsbare våpen og så videre. I stedet har alle spillerne tilgang på alt helt fra deres første skritt i spillet. Ting skapt av andre spillere kan imidlertid koste «penger». Som i Quake Arena-serien og originale Unreal Tournament er nøkkelen til suksess å stadig være i bevegelse, og helst bruke lufta like mye som bakken.

Fullversjonen av ShootMania Storm vil lanseres senere i år, og vil kjøre på en ny og forbedret versjon av ManiaPlanet-plattformen mange kjenner fra TrackMania 2: Canyon. Dette er et slags sosialt nettverk for spillerne, som vil fungere på tvers av flere utgivelser. I tillegg til TrackMania og ShootMania jobber Nadeo med rollespillet QuestMania for ManiaPlanet-plattformen sin.

Les også: ShootMania Storm kommer i år
Les også: Ubisoft kunngjør ManiaPlanet

Siste fra forsiden