Sideskrollende gjensyn med Sacred

Ilomilo-skaperne vil gjøre ventingen på Sacred 3 litt lettere.

Det begynner å bli en stund siden Sacred 2 kom ut, men en fullverdig oppfølger er underveis. Det er imidlertid en stund til den kommer, og i mellomtiden kan vi få en liten dose Sacred-historie i form av Sacred Citadel, et sideskrollende hugg- og kutt-spill fra de svenske skaperne av det ultrasøte Ilomilo.

Som vanlig trues fantasiverdenen Ancaria av onde makter, og denne gangen er det en slamp ved navn Lord Zane som har skapt en hær av muterte orker for å skape trøbbel. Tre helter får slå seg sammen for å redde verden fra Zane og hans uvennlige kumpaner.

Slik blir Sacred Citadel.

Spillet tilbyr en rekke ulike klasser, hver med ulike egenskaper. Underveis som du hugger, skyter eller på andre måter kvitter deg med fienden får du erfaring, og mulighet til å skreddersy figuren din videre. I tillegg får alle figurene lov til å ha to ulike våpen med seg samtidig, og plattformtilhengere kan glede seg over muligheten til å dobbelthoppe.

Andre elementer inkluderer både ridedyr og ulike krigsmaskiner. Selvsagt plukker du også med deg gull underveis, som du kan investere i nytt utstyr i de mange byene i spillet.

Opp til tre spillere kan samarbeide om å redde verden, og vennene dine kan når som helst hoppe inn i spillet ditt for å hjelpe deg.

Sacred Citadel vil fungere som en prolog for Sacred 3, og kommer til Xbox 360, PS3 og PC i løpet av neste år. Det vil distribueres digitalt, og PC-versjonen blir blant annet tilgjengelig på Steam.

Les også: Anmeldelse: Sacred 2: Fallen Angel
Les også: Mer Risen og Sacred

Siste fra forsiden