Sjekk Acers ekstreme gamingstol

I forbindelse med IFA-messen dro utstyrsprodusenten Acer en uventet kanin opp av hatten, nemlig en ganske ekstrem gamingstol som de håper skal appellere til seriøse spillere.

Stolen har fått navnet Predator Thronos og er ment å legge til rette for ekstra oppslukende og bekvem spilling på flere ulike måter. En presentasjonsvideo av vidunderet kan du se øverst i artikkelen.

Acer

Kan holde tre skjermer og vibrerer

Stolen er bygget inn i en stor metallstruktur med en høyde på halvannen meter med en arm som strekker seg over hodet og som bærer skjermene. Riggen kan holde tre 27-tommers skjermer ved siden av hverandre.

Stolen byr på det Acer kaller «deep impact vibration», som innebærer at den skal levere ganske intense vibrasjoner når man utsettes for støt og skader i spill.

Ellers skal det være lagt stor vekt på ergonomi, og stolen har mange ulike motoriserte justeringsmuligheter som som kontrolleres med et eget kontrollpanel på armlenet. Integrert fotstøtte er også på plass.

Stolen lar seg vippe ned til en vinkel på 140 grader, som lar deg altså mer eller mindre ligge nede mens du spiller, om du skulle foretrekke det.

Predator Thronos skal visstnok settes i produksjon mot slutten av året, men hva prisen blir er ennå uvisst. Det er imidlertid god grunn til å anta at den ikke blir direkte lav.

Og dersom Thronos er for lite ekstrem, kan den hjemmesnekrede gamingstolen du ser i videoen under muligens være et alternativ?

Les også: Er denne modulære spillmusen fremtiden for gaming? »

Siste fra forsiden