Capcom hinter om nye spill

Skrekk og action på Wii?

Spillutgiveren skal avsløre noe Resident Evil-relatert innen kort tid.

Lanseringen av Resident Evil 5 er like rundt hjørnet, og i den anledningen planlegger Capcoms amerikanske avdeling en lanseringsfest 12. mars. Ifølge Capcoms hjemmeside loves det blant annet nye, spillrelaterte kunngjøringer på festen, men det står fint lite om hva de planlegger.

Nettsiden Game Focus har snakket med Matt Dahlgren fra Capcom om Resident Evil 5, og i løpet av intervjuet røper han litt om hva kunngjøringene kan være. På et spørsmål om en eventuell Wii-utgave av Resident Evil 5 svarer han at det ville være svært vanskelig å få til, men at tilhengere med Wii likevel har noe Resident Evil-relatert i vente:

– De burde følge med, for snart kommer det kanskje noen kunngjøringer de blir glade for å høre.

Senere i intervjuet blir han spurt om Capcom har planer om å relansere det gamle Dreamcast-spillet Resident Evil Code: Veronica på enten Xbox Live eller Playstation Network, men Dahlgren hevder det ikke foreligger noen planer om noe sånt. Istedet ber han igjen om at folk følger med i tiden som kommer:

– Hvis du er fan av Code: Veronica bør du følge med de neste ukene, spesielt 12. mars.

En annen mulig kunngjøring er at det endelig er klart for den lenge etterlengtede annonseringen om PC-utgaven av Resident Evil 5. Capcom har hittil vært tause når det gjelder et eventuelt PC-slipp, men i følge Videogamer.com har en talsmann for selskapet nå tent en liten gnist av håp. Han vil verken avkrefte eller bekrefte at spillet er under utvikling, men som Dahlgren ber han oss følge med.

Det gjenstår å se hva Capcom faktisk kunngjør under festlighetene på torsdag, men vi kommer selvsagt tilbake med mer informasjon.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden