Skyrim får lanseringsoppdatering

Og færre, men større, nedlastbare ekspansjoner.

Det blir vanligere og vanligere å lansere en oppdatering til store spill på lanseringsdagen, og The Elder Scrolls V: Skyrim er intet unntak.

På NeoGAF-forumet har Bethesdas Nick Breckon bekreftet at det etterlengtede rollespillet vil få en oppdatering på lanseringsdagen. Hva den inneholder vites ikke, men den kommer til alle plattformer.

Ødemark i nord.

I tillegg til oppdateringer kan vi selvsagt se frem til nedlastbare ekspansjoner for spillet. Bethesda er noen av de som har vært ivrigst på å lansere nytt betalinnhold for spill, og mange husker fortsatt Horse Armor-tillegget til Oblivion med gru. Betalpakkene for Skyrim vil heldigvis bli mer omfattende, lover Bethesda.

– Vi kommer ikke til å gjøre veldig mye av det. Den strategiske tankegangen er at det ikke skal være like mange DLC-pakker, men at de skal være større og ha mer substans. Hovedmålet er ikke nødvendigvis å legge ut mer innhold, men å gjøre spillet bedre, sier produsent Todd Howard til nettstedet Wired.

Han forteller også at selskapet ikke har noen umiddelbare planer for å lansere betalinnhold rett etter spillets lansering. I stedet er planen å ta en pause etter lanseringen, og se hva folk mener om spillet. Så vil tilbakemeldingene være med å avgjøre hvilken retning selskapet skal ta med nedlastbart innhold.

The Elder Scrolls V: Skyrim kommer til Xbox 360, PlayStation 3 og PC førstkommende fredag.

Siste fra forsiden