Slåssespillet Killer Instinct blir «gratis»

Du må betale figurene.

De første indikasjonene på at Microsoft ville bringe tilbake slåssespillserien Killer Instinct fikk vi allerede i september, men på gårsdagens pressekonferanse i anledning E3 ble det endelig offisielt.

Det nye Killer Instinct-spillet vil ikke utvikles av originalskaperne hos Rare. I stedet er det Double Helix som står for utviklingen. Ifølge IGN, som har tatt en titt på spillet, er det langt raskere enn originalspillene, og utenom de velkjente figurene vekker det visstnok ikke mange minner om Rares gamle slåssespill.

Fokus vil fortsatt være på kombinasjonsangrep, og disse skal være lette å få til takket være et enkelt kontrollsystem. Du kan også blokkere innkommende angrep ved hjelp av en «combo breaker».

Killer Instinct vil lanseres samtidig med den nye konsollen, og vil kun distribueres via nettet. Det vil også være «gratis» – det vil si at gratisversjonen kun inneholder én figur, nemlig Jago. Hvis du vil ha tilgang på flere figurer må du kjøpe dem. Det er ukjent hvor mye Microsoft ønsker å ta betalt for de nedlastbare figurene, og hvor stort utvalget blir.

Du kan se spillets E3-trailer under artikkelen.

Les også: Microsoft stogga Killer Instinct 3
Les også: I slåssespillet DiveKick bruker du kun to knapper

Brøle, brøle, brøle.

Siste fra forsiden