Slik ser den nye versjonen av L.A. Noire ut

Rockstar har sluppet ny trailer som du kan beskue i 4K UHD-oppløsning.

Rockstart kunngjorde i september at detektivspillet L.A. Noire skulle slippes til PlayStation 4, Xbox One og Switch i ny, oppusset utgave, og nå har vi fått en ny trailer som viser oss hva vi har i vente. Traileren ser du øverst.

Den nye traileren kan kjøres i opptil 4K UHD-oppløsning slik at du kan se hvordan spillet blir seende ut på PlayStation 4 Pro og Xbox One X, men da må du altså sitte på en 4K-skjerm for å få det riktige inntrykket.

Alt innhold og bedre grafikk

Rockstar

PlayStation 4- og Xbox One-versjonen av den nye L.A. Noire-utgaven kommer med hele originalspillet og alle ekstrapakkene med innhold, og byr på flere tekniske forbedringer. Blant annet er grafikken oppdatert med høyere teksturoppløsning, bedre lyseffekter og flere «filmatiske» kameravinkler.

Switch-versjonen leveres også med hele originalspillet og alt ekstrainnhold, og skilter i tillegg med støtte for noen av konsollens særegne funksjoner, slik som bevegelseskontroll og berøringsskjermstøtte når du spiller i håndholdt modus.

I tillegg til disse nye versjonene skal Rockstar også slippe L.A. Noire: The VR Case Files, som er en VR-versjon av spillet til HTC Vive. Denne versjonen byr på syv utvalgte saker fra originalspillet som er spesialdesignet for VR, men utover dette er detaljene om hvordan det hele skal fungere ikke offentliggjort.

Alle de nye versjonene av L.A. Noire lanseres den 14. november.

L.A. Noire fortalte en spennende historie, men hadde sine svakheter.
Les vår anmeldelse av spillet her »

Siste fra forsiden