The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Slik ser The Legend of Zelda: Breath of the Wild ut i førstepersonspersspektiv

Se videoen av den nye modden til Wii U-emulatoren.

Gamebanana.com

Den PC-emulerte versjonen av The Legend of Zelda: Breath of the Wild har åpnet for nye måter å oppleve Nintendos kritikerroste spill på ved hjelp av modder. Nå har det dukket opp en ny mod som gir spillet en helt ny vri, melder Gamesradar.

Den nye modden gjør det mulig å spille Zelda-spillet i førstepersonsperspektiv, og resultatet, som man kan se i denne videoen, må sies å være ganske imponerende. Demonstrasjonsvideoen ser du nederst i artikkelen.

Kompatibel med VR-modus

Modden er tilgjengelig via CEMU-emulatoren, som er laget for å emulere Wii U-spill på PC. Emulatoren er naturlig nok noe omstridt, men så lenge man eier Wii U-versjonen av spillene man emulerer og lager et digitalt avtrykk av disse selv, er bruken lovlig.

Gamebanana.com

Førstepersonsmodden fungerer ved å gå tilbake til tredjepersonsperspektiv hver gang man utfører bestemte handlinger, som å klatre eller svømme. Dette skal gi spillet bedre flyt, men kamper kan fremdeles spilles i førstepersonsperspektiv.

Ikke minst er modden kompatibel med den nye VR-modusen som Breath of the Wild nylig fikk, og det spørs om ikke førstepersonsperspektiv er en bedre løsning for VR enn tredjeperson.

CEMU-emulatoren har også tidligere gitt opphav til interessante Zelda-modifikasjoner.

I fjor meldte Gamer.no om en mod som gjør det mulig for flere å spille Breath of the Wild sammen, og det har også kommet grafikkpakker som gir spillet et visuelt løft ved å fremheve farger, lys og kontraster.

Les også: Nintendo Switch-rollespillet Octopath Traveler slippes til PC »

Siste fra forsiden