Snart får vi gjensyn med Superfrog

Plattformspillet får HD-versjon på PSN.

Superfrog var et fargerikt plattformspill som fikk mye positiv oppmerksomhet da det ble lansert på Amiga-plattformen i 1993. Spillet fulgte en prins som var blitt forvandlet til en frosk, og måtte hoppe og sprette seg gjennom en serie store, todimensjonale miljøer for å redde sin elskede prinsesse.

Nå kommer Superfrog tilbake, for PlayStation 3 og PlayStation Vita. Det nye spillet heter Superfrog HD, or er en oppdatert utgave med ny grafikk. Debbie Bestwick, som for tiden sitter i sjefsstolen hos den britiske utvikleren Team 17, har dette å si om relanseringen:

Superfrog på PC.

– Vi synes det er svært spennende å kunne bringe Superfrog HD til PS3 og Vita. Det er et av de spillene vi oftest får høre at tilhengerne våre vil se igjen. Nå som det originale Superfrog feirer 20-årsjubileum og vi nylig ga ut den klassiske actiongrøsseren Alien Breed på nytt, føler vi at det passer bedre enn noensinne å relansere Superfrog.

Dette er den eneste informasjonen om nyversjonen vi har, men om du har lyst til å prøve originalspillet kan du teste PC-utgaven på nettbutikken GOG. PC-versjonen kjører imidlertid ikke like glatt som originalutgaven på Amiga gjorde, da det tidlige nittitallet var en tid der PC-systemene ikke var like gode på rask, todimensjonal action som Amiga og konsoll.

Superfrog HD skal lanseres «senere dette året».

Les også: Alien Breed gjenfødes på PSN
Les også: Anmeldelse: Worms Revolution

Siste fra forsiden