Snart kan du spille Dark Souls på Xbox One

Ved å forhåndsbestille Dark Souls III får du seriens første spill med på kjøpet.

From Software

Det første spillet i rollespillserien Dark Souls vil snart bli spillbart på Xbox One via konsollens bakoverkompatibilitetsfunksjon. Det bekreftes i butikkoppføringen for det kommende Dark Souls III:

– I en begrenset periode, kjøp en digital forhåndsbestilling av Dark Souls 3 på Xbox One Store og motta det første Dark Souls, spillbart på Xbox One, uten ekstra kostnad. Koden for Dark Souls vil bli sendt til ditt Xbox-meldingssenter innen 7-10 dager.

Dark Souls.
From Software

Dark Souls ble opprinnelig lansert i 2011, som en åndelig oppfølger til Demon’s Souls. Spillet er nok best kjent for den strenge vanskelighetsgraden, men for spillere som ikke gir opp byr det på en mestringsfølelse uten like:

– Du lærer deg å verdsette spill på en helt annen måte etter å ha tynet deg gjennom dette spillet og forgjengeren. Du lærer deg å verdsette rene mekanismer som bærebjelker for opplevelsen, du får innsikt i hvorfor mestringsfølelse er en forutsetning for en givende opplevelse og du innser hvorfor friksjonsløse opplevelser gjør deg til en servil og ukritisk tosk, mente vår anmelder.

Sesongpass for Dark Souls III

Ved siden av nyheten om bakoverkompatibilitet for Dark Souls har Xbox-butikken også avslørt de første detaljene om Dark Souls IIIs nedlastbare innholdspakker.

Spillere som forhåndsbestiller «Deluxe»-utgaven av spillet får sesongpasset for Dark Souls III med på kjøpet. Dette gir deg tilgang på to planlagte tilleggspakker med nye områder, sjefskamper, fiender og flere våpen og rustninger.

«Deluxe»-utgaven av Dark Souls III koster 799 kroner fra Xbox-butikken – 200 kroner mer enn spillets standardutgave.

Nye eventyr

Lothric er mørkt og dystert.
From Software

I det tredje, og trolig siste Dark Souls-spillet går turen til landet Lothric, der ilden – kilden til både liv og død i serien univers – er i ferd med å bli slukket for alltid. Store deler av Lothric er fullstendig dekket av aske, og nettopp asken vil ifølge utvikler From Software spille en viktig rolle i Dark Souls III.

Selv om lanseringen av spillet nærmer seg vet vi fortsatt lite om selve handlingen, men nylig ga From Software oss en liten smakebit i form av Dark Souls IIIs åpningssekvens.

Vi fikk prøve Dark Souls III i fjor.
Du kan lese vår sniktitt her »

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden