Sniper Elite V2 også til PC

Rebellion vil selv gi ut PC-versjonen av den kommende oppfølgeren.

Det kritikerroste skytespillet Sniper Elite har fortsatt mange tilhengere, spesielt på PC. For en stund siden annonserte den britiske utgiveren 505 Games en oppfølger for Xbox 360 og PS3, og mange stilte seg undrende til hvorfor den ikke også kom til PC.

Nå er det klart at det kommer en PC-versjon også. Utvikler Rebellion har nemlig bestemt seg for å betale for utviklingen selv, og gi spillet ut via digital distribusjon. De søker også etter partnere for butikkdistribusjon.

– Vi jobber med 505 på konsollversjonen av Sniper Elite V2, men det er veldig viktig for oss å støtte spillets tilhengere på PC. Etter at vi kunngjorde konsollversjonen fikk vi horder av forespørsler om en PC-utgave, forteller Rebellion-sjef Jason Kingsley i en pressemelding.

Skjermbilde fra konsollversjonen.

Han fortsetter:

– Vi er glade for å kunne si at PC-versjonen vil tilby den samme storartede handlingen og spillbarheten som konsollversjonen, men vil bli bygd spesifikt for å utnytte seg av den mer fleksible og kraftige maskinvaren på PC.

Broren og samarbeidspartneren, Chris Kingsley, legger til at Rebellion jobber med begge versjonene samtidig, og håper at de skal slippes på samme tidspunkt.

Vi vet fortsatt lite om Sniper Elite V2. Det originale Sniper Elite er et tredjepersons skytespill som har en liten, men trofast tilhengerskare. Dette takket være sitt unike fokus på realistisk skarpskytter-action under andre verdenskrig.

Siste fra forsiden