Snoop Dogg får eget spill

Rytmeaction med hip-hop-stjerne i hovedrollen.

Glem Lara Croft, Nathan Drake, Marcus Fenix og han fyren i Doom, snart må de vike plass for en ny spillhelt. Hip-hop-mannen Snoop Dogg aka Snoop Lion får nemlig sitt eget spill, som forhåpentligvis blir bedre enn spillet rapperen 50 Cent fikk for noen år siden.

Way of the Dogg er et rytmeactionspill for Xbox 360 og PlayStation 3, og kombinerer ifølge pressemeldingen fra utgiver 505 Games Snoop Doggs lidenskap for Kung Fu-filmer med hitlåtene hans. Her må Dogg/Lion banke et utvalg fargerike banditter til rytmen i låten som spilles.

– Way of the Dogg er den første virkelige spillmatiseringen av min musikk. Det handler om måten du lever på og hvordan du gjør det du gjør, og fanger beaten, rytmen og ånden i min musikk. Det handler ikke bare om hvem du er eller hvor du har vært, men hvor du er på vei. Dette spillet viser hvordan vi utvikler oss som individer og min egen personlige reinkarnasjon som Snoop Lion er en del av figuren min, miljøene og veien spillerne må følge, forklarer Snoop Dogg.

Spillet vil lanseres senere i år, samtidig med Snoops nye album og film, Reincarnated. Det blir tilgjengelig på Xbox Live Arcade og PSN. Du kan få mer informasjon på det offisielle nettstedet, eller se annonseringstraileren under artikkelen.

Les også: Snoop Dogg i True Crime: The Streets of LA
Les også: Anmeldelse: Def Jam: Icon

Et lite glimt bak scenene

Siste fra forsiden