SOCOM-veteran vil lage nytt taktisk skytespill

H-Hour skal være en åndelig oppfølger til de originale PS2-klassikerne.

David Sears, som var den kreative lederen bak de originale taktiske skytespillene i SOCOM-serien ønsker å lage en åndelig oppfølger til de populære PlayStation 2-spillene. Det nye prosjektet heter H-Hour: Worlds Elite, og er et lagbasert taktisk skytespill som skal inkludere seks spillmiljøer, fire spillmoduser og omfattende verktløy for organisering av spillmiljøet.

Planen er å begynne med et flerspillerspill, og bygge videre med en historiedrevet enspillerdel senere. Spillet skal i utgangspunktet komme til Windows-baserte PC-er, men en PS4-versjon nevnes også som en mulighet om budsjettet blir høyt nok.

Ber SOCOM-tilhengerne om hjelp

Ikke overraskende ønsker Sears og resten av gjengen bak spillet å samle inn et budsjett via folkefinansiering. Målet deres er imidlertid ikke å få budsjettet til å lage hele spillet på denne måten, men å få nok penger til å lage en fristende prototype som de kan vise mulige investorer, og dermed sikre seg et budsjett via uavhengige investeringer.

Sears virker overbevist om at prototypen vil gjøre jobben sin, men det er likevel vanskelig å komme utenom at usikkerheten for de som velger å støtte spillet økonomisk via Kickstarter er hakket større enn vanlig når prosjektet er avhengige av eksterne investorer for å fullføres.

For å få laget prototypen trenger utviklerne 1,1 millioner kroner. Med nitten dager igjen av kampanjen har de bare fått inn 25% av totalbeløpet, men statistikken på Kicktraq viser for øyeblikket en oppadgående trend for prosjektet.

Du kan som vanlig ta en liten titt på utviklernes Kickstarter-presentasjon under artikkelen.

Les også: – MAG og SOCOM-studioet legges ned
Les også: Kickstarter-spillet Takedown får utgiver

Siste fra forsiden