Sony har ikke gitt opp PS Plus-utgaven av DriveClub

Men når kommer den?

Sony Computer Entertainment

Ifølge Eurogamer har Sony bekreftet at de fortsatt jobber med å få gitt ut PS Plus-versjonen av DriveClub til PlayStation 4. Bekreftelsen kommer etter at Europa-sjef i Sony, Jim Ryan, i et intervju med Metro verken kunne bekrefte eller avkrefte om den spesiallagde utgaven i det hele tatt skulle få se dagens lys. Det er antageligvis dette Sony nå ser seg nødt til å tydeliggjøre.

Har du fått spilt DriveClub?

– Vi jobber stadig med å forbedre serverkapasiteten slik at vi kan slippe PS Plus-utgaven av DriveClub så raskt som mulig. Men vi har ikke noe nytt å si om når det blir, er den offisielle beskjeden fra Sony nå.

Planen var i utgangspunktet å slippe en egen utgave av kjørespillet til de som abbonerer på PlayStation Plus. Denne skulle inneholde mye av det samme som fullversjonen, men enkelte biler og områder skulle bli lagt bak låsen. Opprinnelig skulle utgaven slippes samtidig med fullversjonen.

Slet helt fra begynnelsen av

Situasjonen rundt DriveClub har for lengst utviklet seg til å bli en farse. Da fullversjonen av spillet ble sluppet høsten 2014 virket det som om flerspillerdelen rent kollapset – noe som er rimelig dramatisk i et spill der dannelsen av sosiale kjøreklubber refereres til i selve spilltittelen.

Utvikler Evolution Studios har riktig nok forbedret opplevelsen betraktelig siden den gang, med jevnlige oppdateringer. Tilleggspakker har også blitt lagt frem som fredspipe. Likevel er spillet altså ikke stabilt nok til at Sony tør slippe PS Plus-utgaven av spillet løs på serverne.

Da vi anmeldte spillet fungerte det.
Vi kalte DriveClub et autentisk og sosialt bilspill »

Siste fra forsiden