Sony kunngjør Starhawk

Warhawk får oppfølger på PS3.

Warhawk var et tredjepersons actionspill hvor spillere fikk prøve å knerte hverandre til fots og i forskjellige kjøretøyer og fly. Neste år kommer oppfølgeren, og denne gangen inkluderes også en omfattende enspillerkampanje i tillegg til flerspillerkampene.

Handlingen følger gruvearbeideren Emmet Graves, som har forlatt jobben sin til fordel for en karriere som leiesoldat. Han befinner seg i den ytre delen av rommet, hvor noe som kalles «rift energy» har en stygg tendens til å mutere mennesker slik at de ender opp som blodtørstige monstre.

Videoannonsering av spillet.

Spillet skal finne sted i store og åpne miljøer, og vi loves en dynamisk spillopplevelse hvor fiendene reagerer naturlig på det du foretar deg underveis.

I tillegg til tredjepersons action, får vi elementer fra sanntidsstrategispill. Ved å drepe fiender samler du inn ressurser, som du kan brukes på å kalle ned strukturer fra rommet. Disse inkluderer murer, kanonstillinger og landingsplasser for kjøretøyer.

I flerspillermodus kan opp til 32 spillere kjempe mot hverandre. Spillet støtter også samarbeid for opp til fire spillere, enten via nettet eller med delt skjerm.

Nettstedet Eurogamer har fått ta en titt på Starhawk, og har skrevet en omfattende sniktitt.

Siste fra forsiden