Sony stenger Bullet Run

Skytespillet fikk en kort levetid.

Sony Online Entertainment har kunngjort at flerspillerskytespillet Bullet Run vil legges ned. Bullet Run ble lansert i juli i fjor, og er et såkalt «free to play»-spill som er gratis å spille, men hvor spillerne kan betale ekte penger på å kjøpe utstyr som kan gjøre dem bedre rustet i nettkampene. Man kunne også abonnere på en premium-tjeneste for å få ulike fordeler.

Spillet slutter å fungere den 8. mars i år. Sony har sluttet å trekke premium-medlemmer for abonnementsavgiften, og frem til spillets nedleggelse vil de få premium-fordelene gratis. Det vil fortsatt være mulig å kjøpe nye gjenstander i spillet, men Sony advarer om at alt man har kjøpt blir borte når tjenesten legges ned i mars.

Sony forteller at beslutningen ble tatt etter en nøye vurdering i samarbeid med utviklerne Acony Entertainment, men vil ikke gå inn i årsaken. Sannsynligvis ble spillet aldri populært nok til at prosjektet ble lønnsomt, og ved å droppe det på et såpass tidlig tidspunkt som dette vil man i alle fall kutte tapene.

Hun er tøff nå, men snart er det slutt på moroa.

Bullet Run skulle tilby et heseblesende og intenst lagbasert skytespill, der hurtighet og stil stod i fokus. Totalt 20 spillere fikk kjempe mot hverandre, i de velkjente spillformatene «Team Deatchmatch» og «Dominion».

– Vi tror den media-drevne historien er noe av det skiller Bullet Run fra andre førstepersons skytespill, og vi håper at vi kan lokke til oss spillere som begynner å bli trøtte av de mange likeartete militærskyterne, uttalte ACONY-grunnleggeren Frank Trigub da spillet ble annonsert sist mai.

Du kan fortsatt prøve spillet ved å laste det ned fra det offisielle nettstedet.

Les også: Crytek will kun satse på «free to play»
Les også:
Anmeldelse: Tribes: Ascend

Siste fra forsiden