Sony stenger Bullet Run

Sony stenger Bullet Run

Skytespillet fikk en kort levetid.

Sony Online Entertainment har kunngjort at flerspillerskytespillet Bullet Run vil legges ned. Bullet Run ble lansert i juli i fjor, og er et såkalt «free to play»-spill som er gratis å spille, men hvor spillerne kan betale ekte penger på å kjøpe utstyr som kan gjøre dem bedre rustet i nettkampene. Man kunne også abonnere på en premium-tjeneste for å få ulike fordeler.

Spillet slutter å fungere den 8. mars i år. Sony har sluttet å trekke premium-medlemmer for abonnementsavgiften, og frem til spillets nedleggelse vil de få premium-fordelene gratis. Det vil fortsatt være mulig å kjøpe nye gjenstander i spillet, men Sony advarer om at alt man har kjøpt blir borte når tjenesten legges ned i mars.

Sony forteller at beslutningen ble tatt etter en nøye vurdering i samarbeid med utviklerne Acony Entertainment, men vil ikke gå inn i årsaken. Sannsynligvis ble spillet aldri populært nok til at prosjektet ble lønnsomt, og ved å droppe det på et såpass tidlig tidspunkt som dette vil man i alle fall kutte tapene.

Hun er tøff nå, men snart er det slutt på moroa.
Hun er tøff nå, men snart er det slutt på moroa.

Bullet Run skulle tilby et heseblesende og intenst lagbasert skytespill, der hurtighet og stil stod i fokus. Totalt 20 spillere fikk kjempe mot hverandre, i de velkjente spillformatene «Team Deatchmatch» og «Dominion».

– Vi tror den media-drevne historien er noe av det skiller Bullet Run fra andre førstepersons skytespill, og vi håper at vi kan lokke til oss spillere som begynner å bli trøtte av de mange likeartete militærskyterne, uttalte ACONY-grunnleggeren Frank Trigub da spillet ble annonsert sist mai.

Du kan fortsatt prøve spillet ved å laste det ned fra det offisielle nettstedet.

Les også: Crytek will kun satse på «free to play»
Les også:
Anmeldelse: Tribes: Ascend

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen