– Sony virker mer sultne på suksess enn Microsoft

Ukens Rad Crew diskuterer blant annet helomvendingen til Xbox One.

Mens konsollmakerne hos Sony og Microsoft kjemper om spillernes gunst, åpner Rad Crew-gjengen fra Stavanger ukens episode med å snakke om helt andre selskaper som også preger vår spillhverdag. Temaet i ukens topp 5-liste er nemlig de ondeste og verste selskapene fra spillenes verden.

Black Mesa Research Facility driver med tvillsom forskning.
Skjermbilde fra Mad Max-spillet.
Reggie Fils-Aime viser frem sitt Animal Crossing-hus.

Xbox One, Mad Max og Animal Crossing

Deretter går praten over på Xbox One og Microsofts reversering av sitt «alltid online»-program, og hvordan fysiske spilldisker nå blir håndtert. Denne overraskende nyheten kom samtidig som forrige ukes episode ble spilt inn, og endringen ble stort sett godt mottatt blant spillerne. Gutta i studio stiller seg likevel spørsmålet om endringen kom tidsnok eller om Xbox-varemerket allerede er skadet.

Etter en rask tur innom det kommende Mad Max-spillet fra Just Cause-skaperne i Avalanche, avslutter episoden med en godbit der Nintendo-sjef Reggie Fils-Aime viser frem huset sitt i Animal Crossing: New Leaf og gir nyttige tips til nye spillere.

Avslutningsvis får vi høre om kommentarene fra lytterne den siste uken.

Dette er menyen denne uka:

  • De fem ondeste selskapene fra spillenes verden (0:04-00:22)
  • Xbox One gjør helomvending (00:26-1:08)
  • Mad Max-spillet fra Warner Bros (1:08-1:14)
  • Reggie viser frem sitt Animal Crossing-hus (1:15-1:20)
  • Kommentarer og spørsmål fra lytterne (1:20-1:40)

Gått glipp av tidligere episoder?

Rad Crew er nettradioshow om spill som har holdt det gående i over to år, og som debuterte på Gamer.no for kort tid siden. Programmet er laget av den samme gjengen som gir oss populære Retro Crew, showet om gamle spill og konsoller.

Hver episode kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 128 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Les også
Anmeldelse:

Rad Crew: Episode 127
Rad Crew: Episode 126
Rad Crew: Episode 125

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden