Sony viste nytt Killzone i natt

PlayStation 4 får eksklusivt skytespill.

Da Sony annonserte sin PlayStation 3 var skytespillet Killzone 2 et avflaggskipene i presentasjonen. Den ferdige utgaven viste seg å være en skuffende affære, men Killzone-serien er fortsatt svært populær i PlayStation-leiren, og den absolutt minst overraskende av gårsdagens mange annonseringer var at Sonys nye konsoll følges av et nytt Killzone-spill.

30 år har gått

Killzone: Shadow Fall, som i likhet med sine forgjengere er et førstepersons skytespill, foregår 30 år etter hendelsene i Killzone 3. Det har lenge vært fred i verden, men bare på overflaten. De to rivaliserende fraksjonene Helghast og Vektan holder begge til i en gigantisk, futuristisk by – men de er separert av en stor mur, og stadige konflikter sørger for at spenningsnivået alltid er høyt.

Mye action.

Nå er situasjonen i ferd med å koke over, og den kalde krigen er i ferd med å bli glovarm.

Du spiller et medlem av den hemmelige spesialstyrken Shadow Marshals, og din jobb er å hindre situasjonen i å eskalere. Du må besvare krigshissernes angrep og infiltrere fiendens territorie, samtidig som stadig farligere ting skjer rundt deg.

I en kortfattet post på Sonys PlayStation-blogg skriver seniorprodusent Steven Ter Heide at studioet gleder seg til å snart kunne vise mer av hva de har jobbet med. I mellomtiden kan du kose deg med en en nesten åtte minutter lang video hvor spillet demonstreres. Du finner den under artikkelen.

Les også: Anmeldelse: Killzone 3
Les også: Nettmøte: Se hva Killzone 3-studioet svarte leserne

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden