Feature

Sonys E3-visning er over

Se nattens pressekonferanse her.

Oppdatering klokka 9:20: Pressekonferansen er over. Vi kommer tilbake med egne saker om det viktigste som ble annonsert. Opptak av pressekonferansen ligger i bunn av saken.

E3 2012 er et av årets største begivenheter i spillbransjen, og denne uka braker det igjen løs i hjertet av Los Angeles. Nintendo tyvstartet mandag med en smakebit på den nye Wii U-konsollen og nyheter rundt denne. I kveld går Xbox 360-sjefene på scenen, og klokken 03:00 natt til tirsdag norsk tid er det Sony som skal avsløre sine fremtidsplaner.

Fokus på eksisterende plattformer

Det er lite trolig at Sony velger å bruke E3 2012 på å avsløre PlayStation 4. Fokuset fra Sony sin side er etter alt å dømme nye spillopplevelser til eksisterende plattformer, enten det er for håndholdt eller stuekonsoll med eller uten Move-støtte.

Dette kan blant annet den lange listen over eksklusive spillprosjekter til PlayStation 3 underbygge. Her finner vi storspill som The Last of Us, God of War Ascension og Ratchet & Clank Q-Force fra egne studioer. Det er ventet annonseringer av flere til nå hemmeligholdte titler, og et nytt spill fra Heavy Rain-studioet er sannsynligvis blant dem. Det går også rykter om en PlayStation 3-versjon av Diablo III.

Sony skal også vise en rekke nye spill til Vita, inkludert Gravity Rush, LittleBigPlanet og Sly Cooper. Kanskje overrasker de publikum med håndholdte utgaver av Grand Theft Auto, Assassin’s Creed eller Resident Evil.

Pressekonferansen til Sony ser dere direkte klokken 03:00 i videovinduet rett under. Gamer.no følger opp med nyheter, oppsummeringer og analyser tirsdag.

Les også: Dette vises frem på E3 2012

Siste fra forsiden