Spec Ops: The Line-gjengen jobber med nytt skytespill

Nå ser Yager mot fremtidens konsoller.

sine nettsider forteller Spec Ops: The Line-utvikleren Yager at de nå jobber med noe nytt. Ifølge den korte teksten er det snakk om et førstepersons skytespill som bruker Unreal Engine 4 som rammeverk. Hvilke plattformer spillet kommer til nevnes ikke, men vi setter en knapp på at PlayStation 4, Microsofts neste konsoll og Windows er tre av de utvalgte.

Utviklerens nettsted forteller videre at de har over hundre personer ansatt på nåværende tipdspunkt, men det er ukjent hvor mange av disse som jobber på det kommende spillet.

Siden nevner også at vi får mer informasjon om prosjektet snart.

Spec Ops: The Line.

Spenstig tematikk?

Med tanke på hva Spec Ops: The Line endte opp med å bli, er det ikke urimelig å forvente noe i samme bane fra Yager. 2012-skytespillet gravde seg ned i en historie basert mye på Joseph Conrads Heart of Darkness, samtidig som det reflekterer over skytespillsjangeren i sin helhet.

Spørsmålet nå er om Yager kommer til å fortsette den selvrefleksive granskningen, eller om de tør lage noe mindre ambisiøst.

Den smått alternative tematikken gjorde Spec Ops: The Line til en av fjorårets største snakkiser, særlig etter lansering. Her på Gamer.no fikk spillet æren av å trone på andreplass i vår årskåring av de beste spillhistoriene.

Les anmeldelsen av Spec Ops: The LineLes kommentar om skytespill og vold

Siste fra forsiden