Feature

Spennende E3-overraskelse fra Ubisoft

I åpen verden-spillet Watch Dogs er selve byen en del av arsenalet ditt.

Vi fikk ikke veldig mange overraskelser på det som må kunne kalles E3-sirkusets første dag, men den franske utgiveren Ubisoft hadde heldigvis et par å by på. Ikke bare ble Splinter Cell: Blacklist annonsert, men selskapet røpet også informasjon om en helt ny serie.

Den heter Watch Dogs, og det første spillet i serien er utviklet av Ubisofts gigantiske Montreal-studio. Spillet kommer til PC, Xbox 360 og PS3, og beskrives som et åpen verden-spill der du får kontroll over hackeren Aiden Pearce. Han befinner seg i en moderne by, hvor det meste er koblet opp mot et sentralt operativsystem. I og med at han er en hacker, kan han koble seg opp mot dette og manipulere alt fra mobiltelefoner til gatelys for å oppnå målene sine.

I en video utgitt av Ubisoft ser vi blant annet hvordan Aiden lurer seg forbi vakter ved å ødelegge mobildekningen deres, og stopper en person han vil ha tak i ved å bruke trafikklys for å skape en trafikkulykke. I tillegg ser vi både skyting, nærkamp og bilkjøring.

Spillet har blitt beskrevet som et av de mest visuelt imponerende til nå vist på E3, og filmen fra spillet viser blant annet regntunge og folkerike bymiljøer. Du kan selv ta en titt på den her:

Klarer ikke laste video

Les også: Til New Orleans i nytt Assassin's Creed
Les også: Splinter Cell: Blacklist er annonsert

Siste fra forsiden