Spill besatt leiesoldat i nytt rollespill

I Bound by Flame må du dele kroppen din med en demon.

Bound by Flame er et nytt actionrollespill fra franske Spiders Studio og Focus Home Interactive. Spillet kommer mot slutten av året, og skal ifølge en pressemelding vi har fått tilsendt lanseres på PlayStation 3, Xbox 360 og Windows-baserte PC-er.

Besatt kriger

Handlingen finner sted i en fantasiverden, der du spiller en leiesoldat som har vært så uheldig å bli besatt av en ild-demon. Men det er ikke bare negativt, for demonens krefter kan hjelpe deg å bli mektigere i kamp. Problemet er bare at demonen vil ha betalt – ikke i penger, men i deler av sjelen din. Det er imidlertid mulig å motstå fristelsen, og forsøke å utvikle egenskapene dine på andre måter.

Var det noe du ville?

Spillet skal være delt opp i kapitler, og hvert kapittel skal tilby en rekke ulike oppdag. Dine valg skal være med å påvirke fremtidige oppdrag og scenarier, og underveis støter du også på andre figurer som kan bli med deg på din vei gjennom spillet. Avhengig av hvordan du oppfører deg kan disse være mer enn bare hjelpere i kamp. Det er muligheter for vennskap, romantikk eller til og med rivalisering.

Vi loves også dynamisk kamp med fantasifulle fiender, muligheten til å lage eget utstyr, massevis av ulike egenskaper som kan utvikles og selvsagt også mye trolldom.

Utviklerne i Spiders Studio er forøvrig også i ferd med å fullføre et annet prosjekt for samme spillutgiver, nemlig Mars: War Logs. Dette er et futuristisk actionrollespill som foregår på den røde planet, og lanseres i løpet av våren på Xbox Live Arcade, PlayStation Network og PC.

Les også: De fem beste rollespillene akkurat nå
Les også: Sniktitt: Divinity: Original Sin

Siste fra forsiden