Spill den store, stygge ulven i Fables

Vi har fått detaljene om Telltales neste episodespill.

Telltale Games har kunngjort detaljene om det kommende, episodebaserte spillet basert på tegneserieuniverset Fables. Spillet heter The Wolf Among Us, og vil debutere på markedet i løpet av sommeren. Det kommer til Xbox 360, PlayStation 3, Windows og Mac, i utgangspunktet kun via digital distribusjon.

En ulv i New York

Handlingen i The Wolf Among Us finner sted før hendelsene i den første Fables-boken. Handlingen følger Bigby Wolf, som tidligere var kjent som Den store, stygge ulven. Han har imidlertid blitt sparket ut av Eventyrland, og er nå sherriff i en skjult del av New York.

Teaser-bilde.

Bigby er imidlertid ikke alene om å ha flyttet til New York. I det skjulte miljøet lever en hel rekke figurer fra eventyrenes verden, inkludert Snøhvit, som er Bigbys sjef. Hun gir ham i oppdrag å holde orden på den merkelige samlingen eventyrfigurer som holder til der. Bigby må blant annet håndtere den notoriske biltyven Hr. Padde og en kjederøykende liten gris.

Det nye Fables-eventyret vil bygge videre på elementene vi kjenner fra Telltales tidligere episodespill, som storsuksessen The Walking Dead. Blant annet vil den amerikanske utvikleren fokusere enda mer på valg og konsekvenser underveis:

– Vi videreutvikler vår tilnærming til valg og konsekvenser, noe som lar oss utforske komplesiteten til de individuelle, ikoniske figurene fra universet. Spillerne får oppleve tidligere ukjente historier fra de mørkeste sidene av bøkene, sier Telltale-sjef Dan Connors i en pressemelding vi har fått tilsendt.

Ny pokerkveld

Telltale har også kommet med en annen kunngjøring. De vil nemlig lansere en oppfølger til Poker Night at the Inventory. I det nye spillet, som heter Telltale Games’ Poker Night 2. Denne gangen møter du roboten Claptrap fra Borderlands, politihunden Sam fra Sam & Max, Ash Williams fra filmen Army of Darkness og Brock Samson fra den animerte Adult Swim-serien The Venture Bros. Hva denne eklektiske gjengen har til felles vites ikke, men de liker tydeligvis poker.

Laser-poker.

I tillegg vil alles favoritt-KI, GlaDOS fra Portal-spillene, holde øye med spillet for å passe på at ingen jukser. Som forventet loves vi massevis av humor:

– Det er herlig å kunne besøke røttene våre igjen etter suksessen med The Walking Dead. Folk er kanskje ikke klar over at vi har en stor historie med humor i spillene våre, og de vil finne mye å le av i Poker Night 2, sier Dan Connors.

Spillet kommer, i likhet med The Wolf Among Us, til Xbox 360, PlayStation 3, Windows og Mac. Lanseringen finner sted senere denne måneden, og ved å vinne i spillet kan du låse opp unikt nytt innhold i Borderlands 2 (for alle plattformer) og Team Fortress 2 (for PC). Du kan også låse opp ekstra avatargreier for Xbox 360 og «themes» for PS3.

Les også: Anmeldelse: The Walking Dead Episode 5: No Time Left
Les også: Anmeldelse: Jurassic Park: The Game

Les også
Ukens nettutgivelser

Siste fra forsiden