Spill mestertyv i The Raven

Nytt eventyr fra skaperne av The Book of Unwritten Tales.

Den tyske eventyrspillutvikleren KingArt høstet mange lovord for The Book of Unwritten Tales, et pek-og-klikk-eventyr med massevis av humor og morsomme figurer. Nå forsøker de seg på en litt annen type eventyr, i The Raven.

Handlingen foregår i Europa på sekstitallet, og følger en notorisk kunsttyv som kalles The Raven. Du får spille både som tyven selv, og som etterforskerne som jakter på ham. En legendarisk saffir ved navn The Eye of the Sphinx skal fraktes fra Sveits til Egypt, og det er ikke usannsynlig at ravnen vil forsøke å få klørne sine i edelsteinen.

Vi loves et slående og raskt pek-og-klikk-eventyr med mye spenning, og handlingen skal være full av uforutsette hendelser.

Utviklernes forrige spill var det kritikerroste fantasy-eventyret The Book of Unwritten Tales.

– The Raven er et av de mest spennende spillene vi har fått mulighet til å jobbe med, og vi er overbevist om at det vil appellere til et bredt publikum, sier Klemenz Kreuzer fra spillets utgiver, Nordic Games, i en pressemelding.

Vi har ikke fått noen skjermbilder eller mer konkret informasjon om spillet, men det vil vises for pressen på Gamescom som går av stabelen denne uken. Dermed tar det neppe lang tid før eventyrtilhengerne får vite mer om dette spillet.

KingArt har forøvrig også et annet prosjekt på gang, nemlig den engelskspråklige versjonen av The Book of Unwritten Tales: Critter Chronicles. Forhåpentligvis vil denne lanseres i år.

Les også: Disse nye indiespillene bør du prøve
Les også: Nå kan du teste The Book of Unwritten Tales

Siste fra forsiden