Spill vampyr i snikespillet Dark

Lek katt og mus med dine uheldige ofre.

Den tyske utgiveren Kalypso har kunngjort Dark, et snike/actionspill med rollespillelementer. Her får du rollen som Eric Bane, en stakkar som våkner opp med delvis hukommelsestap i en tilsynelatende ganske luguber klubb. Denne klubben viser seg å være tilholdssted for en gjeng vampyrer, og Bane finner etter hvert ut at hans liv som vanlig dødelig er over.

En viktig greie for vampyrer er å ikke se mistenkelige ut.

Bane har nemlig blitt vampyr, og nå må han venne seg til livet som blodsuger. Det å skaffe seg mat er for eksempel litt annerledes når man ikke lenger kan kjøpe kjøtt og poteter i butikken, men til gjengjeld har han fått seg noen nye egenskaper som kommer godt med i det nye «livet». Han kan for eksempel teleportere seg direkte til fiendene sine og ta knekken på dem med et enkelt angrep.

I spillets kunngjøring beskrives det som en blodig katt og mus-lek, hvor du må benytte deg av mørke og skygger for å vinne. Handlingen foregår i varierte miljøer, og du må kjempe deg gjennom alt fra et gammelt slott til en skyskraper eid av en mektig vampyr. Fiendene inkluderer både politi og elitesoldater, og andre vampyrer og deres vandøde slaver.

Takket være rollespillelementene kan du forbedre figuren din og skaffe deg nye egenskaper underveis i spillet.

Dark utvikles av Realmforge Studios, og kommer til PC og konsoll i løpet av første kvartal neste år. Du kan stikke innom Realmforges Facebook-side for å se de første bildene fra spillet.

Siste fra forsiden