STALKER-veteraner med nytt spill

Går fra postapokalyptiske Tsjernobyl til kyllinger i verdensrommet.

Da ukrainske GSC Game World stanset utviklingen på STALKER 2 mistet Denis Matveenko og Eugeny Yatsuk jobbene sine. De ønsket imidlertid å fortsette å lage spill, så de startet sitt eget spillselskap. Det heter Sumom Games, og nå har de kunngjort hva de har jobbet med i det siste året.

Sumoms første spill heter Humans Must Answer, og er et sideskrollende romskytespill i tradisjonell stil. Her spiller du en gjeng superintelligente romkyllinger som nå har havnet i vårt eget solsystem en eller annen gang i fremtiden. De forsøker å kommunisere med menneskene, men blir angrepet. Nå må de kjempe seg forbi menneskenes forsvarsverker, for å nå det endelige målet deres – solen.

Spillet skilter med fargerik og eksplosiv grafikk, mange muligheter til å oppgradere skipet ditt i ulike retninger, nivåer som er fulle av hemmeligheter og tøffe kamper mot fiendens «bosser». Utviklerne forteller at du er nødt til å eksperimentere med ulike våpen og oppgraderinger for å lykkes.

Planen er å lansere Humans Must Answer i løpet av 2013, og spillet kommer til PC. Utviklerne ønsker å kunne gi det ut på Steam, men for å gjøre det må de gjennom Greenlight.

Du kan se hvordan spillet fungerer i den ferske traileren under. Besøk det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Les også: Fire godbiter på nettet
Les også: Åpent eventyr fra STALKER-veteran

Siste fra forsiden