Star Wars: The Old Republic-dato klar

Etterlengtet spill slår julenissen på målstreken.

BioWare har gjennom en pressemelding kunngjort at det etterlengtede MMO-rollespillet kommer til Europa den 22. desember i år. Dermed blir nok juleferien tilbrakt innendørs for mange spente fans som har gledet seg til å se hva utvikleren har kokt sammen de siste årene.

Samtidig ble det klart hva det vil koste å ta del i online-eventyret. Når du kjøper spillet er det vedlagt 30 dagers fri spilletid, men etter denne perioden utløper må du punge ut for å fortsette stjernekrigen. Man kan da velge mellom tre alternativer:

  • Én måneds abonnement for €12.99 (omlag 100 kr).
  • Tre måneders abonnement for €35.97 (omlag 270 kr).
  • Seks måneders abonnement for €65.94 (omlag 510 kr).

Disse prisene er forøvrig klin like de vi finner hos sjangermammuten, World of Warcraft.

Ikke lenge å vente nå.

Månedsavgift på vei ut?

Spekulasjonene er nå at Star Wars: The Old Republic kan bli blant de siste MMO-spillene som benytter seg av en månedsavgift, mens man i fremtiden heller vil benytte seg av mikrotransaksjoner. Det blir derfor spennende å se om spillet lykkes med den avgiftsbaserte markedsmodellen som så mangeandrehar gått bort fra i den siste tiden.

Vi har ved flereanledninger fått teste det kommende spillet. Senest i sommer fikk vår skribent Tor Egil Andersen en prøvesmak på spiller-mot-spiller-kampene, og kunne da melde om en velfungerende, dog tradisjonell, tilnærming til sjangeren.

Star Wars: The Old Republic blir å finne i butikkene den 22. desember, og kommer bare til PC.

Siste fra forsiden