Stemningsfull plattformhopping

Ecotone er et plattformspill der spillmekanismene stadig endres.

Ecotone er et todimensjonalt plattformspill fra den franske spillutvikleren Sundae Factory. En av tingene som gjør at spillet skiller seg fra typiske indie-plattformspill er at spillmekanismene utvikler seg underveis i spillet.

Hvert nivå skal være unikt, med egne spillmekanismer som må utnyttes for at du skal lykkes. Et nivå kan for eksempel gi deg muligheten til å stanse tiden, mens et annet kan la deg snu opp ned på tyngdekraften. Et annet igjen kan være et enkelt kappløp med tiden, med døden hakk i hæl.

Utviklerne lover en drømmeaktig og unik atmosfære, og vil skilte med tre forskjellige verdener som hver inneholder femten individuelle nivåer.

Ecotone lages for Windows og OSX, og utviklerne håper å snart bli ferdig med spillet. Om du ønsker å teste det kan du spille en alfa-versjon direkte i nettleseren, på spillets nettsted. Du kan også laste den ned, om du ønsker å bruke håndkontroller.

I likhet med de fleste uavhengige utviklere på PC-plattformen, ønsker Sundae Factory å lansere Ecotone på Steam. For å nå det målet er de imidlertid avhengige av stemmer på Greenlight.

Du kan også ta en titt på traileren under artikkelen.

Les også: Snart får vi gjensyn med Superfrog
Les også: Podkast: Gufne plattformspill

Siste fra forsiden