Studioet bak Murdered: Soul Suspect stenger dørene

Kun uker etter lanseringen.

Square Enix

Amerikanske Airtight Games har ifølge rapporter på nettet lagt ned virksomheten, kun uker etter lanseringen av deres siste spill.

Kontoret tømmes

Spennende konsept, men gjennomføringen var ikke så god. Kanskje utviklingen var preget av trange tider hos Airtight Games?

Ledelsen i Airtight Games har ikke kommet med noen kommentarer om situasjonen, men da nettstedet Geekwire besøkte studioet denne uken ble de møtt av et opphørssalg av kontorutstyr og en plakat der det sto at selskapet legger ned virksomheten.

I dag har studioets Twitter-profil også takket fans, kolleger, familie og ansatte som har hjulpet dem gjennom sine ti år i bransjen.

At selskapet hadde trøbbel ble klart allerede i mai, da de måtte si opp flere ansatte. Deres nyeste spill, det bisarre Murdered: Soul Suspect, har ikke fått noen spesielt god mottakelse av verken anmeldere eller spillkjøpere, og vår anmelder var heller ikke superbegeistret.

Spillbladet GameInformer tror den manglende suksessen var med å forsegle studioets skjebne.

Airtight Games ble grunnlagt i 2004, men deres første spillutgivelse kom ikke før i 2010. Det var Dark Void, et tredjepersons actionspill som fikk en rimelig god mottakelse av oss. Selskapet har også stått for den sjarmerende hjernetrimmeren Quantum Conundrum, samt det Ouya-eksklusive Soul Fjord.

Spilldesigner Kim Swift forlot tidligere i år studioet til fordel for Amazons ambisiøse spillsatsing.

Siste fra forsiden