Svi gummi i DiRT: Showdown

Nå kan du teste Codemasters' nyeste bilspill.

Den britiske spillutvikleren Codemasters har lansert en spillbar demo av sitt nyeste bilspill, DiRT: Showdown. For øyeblikket er den kun ute på Xbox 360 her i Europa, men både PS3-eiere og PC-spillere får den om kort tid. PC-versjonen av demoen slippes på Steam.

Demoen inkluderer en løpstype som kalles 8 Ball, hvor handlingen finner sted i skyggen av Golden Grate-broen i San Francisco. Her er det punkter hvor banen krysser seg selv, slik at du enten må forsøke å unngå andre biler eller forsøke å krasje i dem for å ta dem ut.

Et «uhell», du liksom.

Etter at du har fullført et løp i 8 Ball låses flerspillerdelen opp. Her får du tilgang på spillets Rampage-modus, hvor målet rett og slett er å ødelegge motstandernes biler akkurat som i gode, gamle Destruction Derby.

Demoen lar deg også logge deg på noe som kalles RaceNet, som integrerer miljøet rundt spillet og lar deg sjekke egen statistikk. For å friste folk til å prøve tjenesten mens den er i beta tilbyr Codemasters eksklusiv dekor for alle betamedlemmer, samt massevis av virtuelle penger som du kan bruke til å kjøpe nye ting i spillet når det lanseres.

Demoen er på litt over 1 GB. Fullversjonen lanseres 24. mai, for PC, PS3 og Xbox 360. DiRT: Showdown er et av spillene vi gleder oss til i mai.

Siste fra forsiden