Ta knekken på heltene

Bli enda ondere i oppfølgeren til strategispillet Dungeons.

Strategispillet Dungeons hentet inspirasjon fra Bullfrog-klassikeren Dungeon Keeper, men nådde ikke helt opp til samme nivå. Nå har utgiver Kalypso kunngjort at de gir serien en ny sjanse med en oppfølger, som har fått navnet Dungeons: The Dark Lord.

Nok en gang får vi spille den onde sjefen i et underjordisk grottekompleks, som må tjene seg rik på å fange og torturere typiske rollespillhelter som lar seg lokke ned i dypet. Underveis må du bygge feller og hente inn monstre som kan beskytte ditt vesle imperium.

I tillegg til en ny enspillerkampanje og nye, frosne omgivelser, skilter Dungeons: The Dark Lord med omfattende flerspillermuligheter. Her kan du og tre venner kjempe i ulike moduser (som «deathmatch» og «king of the hill»), og i flerspillermodus blir det mulig å spille store monstre fra enspillerdelen.

Kalypso forteller ikke så mye om hvordan de ellers har forbedret spillopplevelsen. Vi vet heller ikke når det nye spillet skal lanseres. Det kommer imidlertid kun til PC, og nok en gang er det Realmforge Studios som står for utviklingen.

Siste fra forsiden