Tankeleser på frifot

Stick it to the Man blir et unikt plattformeventyr.

Stick it to the Man er et spennende plattform/eventyrspill fra den svenske spillutvikleren Zoink. Handlingen foregår i et stilig universe der alt er laget av papir, og følger en stakkar som heter Bob. Han har akkurat våknet opp fra et koma, når han legger merke til at han det har vokst en gigantisk, rosa, spaghetti-formet arm opp fra hodebunnen hans.

Denne armen gir ham overnaturlige evner, og han kan blant annet bruke den til å lytte til andre figurers tanker. Men han kan også manipulere tankene deres, ved å putte ting inn i dem eller ta ting ut.

Disse nye egenskapene viser seg å være overraskende nødvendige, for Bob blir snart beskyldt for å ha begått en fryktelig forbrytelse, og jaget av et mystisk byrå og en lyssky person som kalles The Man.

Artig presentasjon.

Mye humor

Spillet skilter med over hundre figurer, og har mer enn ti timer med humoristiske dialoger og tankemonologer. Skribenten bak alt dette er Ryan North, som tidligere har stått bak tegneserien Dinosaur Comics og i tillegg er skribenten på den offisielle Adventure Time-tegneserien.

Stick it to the Man skal etter planen komme til PlayStation 3 og Vita, og vil ifølge PlayStation Blog snart komme i salg. Du kan ta en titt på en trailer fra spillet under artikkelen.

Les også: Stemningsfulle Limbo kjem til Vita neste veke
Les også: Stealth Bastard til PS3 og Vita

Siste fra forsiden