Teleglitch inviterer deg til å dø

Paradox lanserer forbedret versjon av det beinharde spillet.

Paradox har annonsert Teleglitch: Die More Edition, en utvidet versjon av «roguelike»-actionspillet Teleglitch. I dette kritikerroste indie-spillet ser du handlingen ovenfra, og må komme deg helskinnet gjennom en militær forskningsstasjon invadert av uhyggelige monstre. Spillet skilter med dataskapte nivåer, muligheten til å bygge og kombinere våpen og en konstant følelse av fare ettersom hvert skritt du tar kan bli ditt siste.

Et av spillets særegne elementer er at du kun kan se de delene av omgivelsene dine som er synlige for spillfiguren din. Dermed har du ingen anelse om hva som befinner seg rundt neste hjørne – men du kan nok være ganske sikker på at det ønsker å drepe deg.

Mange nyheter

Den nye utgaven inkluderer nye bonusnivåer, nye våpen, nytt historieinnhold og smartere og mer dødeligere fiender. Totalt loves vi ti nivåer, som alle er forskjellige hver gang du spiller, 20 ulike fiendetyper, samt dusinvis av våpen og gjenstander.

Den originale versjonen av Teleglitch har fått massevis av positiv oppmerksomhet, og hvis du er en av dem som har gått til innkjøp av originalutgaven vil du ifølge utviklerne få den oppgradert til Die More Edition gratis.

Paradox planlegger å lansere den nye utgaven av Teleglitch senere i sommer, og spillet kommer til Windows, OS X og Linux. Mer informasjon om spillet kan du finne på det offisielle nettstedet. Annonseringstraileren finner du under artikkelen.

Les også: Greenlight-kampanje stopper Steam-lansering
Les også: – Spelunky kommer hjem

Siste fra forsiden