Telltales Batman-eventyr er like rundt hjørnet

Oppdatert: Vi har fått lanseringsdato, og en ny trailer viser Batman i aksjon.

Oppdatering 21. juli: Telltale har nå avslørt ytterligere informasjon om deres kommende Batman-spill. Debutepisoden, som har fått tittelen Realm of Shadows, skal lanseres allerede den 2. august, og vil da være tilgjengelig for PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Windows, Mac, iOS og Android.

En splitter ny trailer ble også avduket, og den kan du se over.

Opprinnelig sak følger.

I fjor ble det kjent at Telltale skulle lage spill basert på Batman-lisensen, og nå nærmer det seg lanseringsdato med stormskritt. Rett før helgen kunne den amerikanske utvikleren nemlig fortelle at Batman – The Telltale Series skal lanseres i løpet av august.

Bruce Wayne skal dele rampelyset med flaggermusen.
Telltale Games

En fysisk utgave slippes senere, den 16. september. Dette betyr imidlertid ikke at samtlige episoder vil være ute til septemberdatoen. I stedet vil den fysiske utgaven kun inneholde den første episoden i serien, mens man får digital tilgang på de resterende fire avsnittene.

Telltale kjører med andre ord sitt faste, episodiske løp, og Batman – The Telltale Series vil etter sigende bestå av totalt fem episoder

Mon tro om man får kjøre Batmobil også?
Telltale Games

Splittet personlighet

I spillet tar man på seg både kappe og smoking, i en fortelling som vil vekselvis fokusere på livet som massemilliardæren Bruce Wayne, og livet som flaggermusmann. Utvikleren har gjort et stort poeng ut av at vi skal få utforske begge sidene av hovedpersonen.

Med på slep kommer en rekke skurker og bifigurer, deriblant Harvey Dent (Two-Face) og Selina Kyle (Catwoman). Det hele svøpes i den samme tegneseriestilen som har definert mange av Telltales tidligere eventyrspill.

Batman er ikke det eneste spillet Telltale skal lansere i år:
Tidligere i år viste de også fram The Walking Dead Season Three »

Siste fra forsiden