Tex Murphy-eventyr får utgiver

Den populære detektiven vender tilbake i nytt filmspill.

Den uheldige privatdetektiven Tex Murphy hadde stor suksess med en serie unike eventyrspill på nittitallet. Spillene lot deg utforske tredimensjonale miljøer i førsteperson, samtidig som det benyttet seg av ekte video for å vise figurene i spillet.

Takket være en vellykket folkefinansieringskampanje på Kickstarter kan vi se frem til en oppfølger ved navn Tesla Effect, som vil benytte seg av akkurat samme modell som originalspillene. Nå har utvikler Big Finish Games også fått en utgiver med på laget, nemlig japanske Atlus.

Vil resultere i et bedre spill

Atlus vil sikre at spillet lanseres på et bredt utvalg distribusjonskanaler for PC, og i en Kickstarter-oppdatering skriver Big Finish Games at samarbeidet også vil resultere i et mer glattpolert spill. De får nå mulighet til å lage flere animasjoner, bedre visuelle effekter og «noen andre overraskelser». I tillegg vil Atlus bidra med testing av spillet.

Gretten gammel gubbe.

Utviklerne håper å lansere Tesla Effect i løpet av første kvartal neste år. Handlingen foregår som vanlig i en postapokalyptisk verden der mutanter og normale mennesker lever side om side, og mange av skuespillerne fra originalspillene vender tilbake for oppfølgeren.

Det hele begynner med at Tex Murphy våkner opp utenfor kontoret sitt, med et stygt sår i hodet og et sprøytestikk i armen. Han husker ingen ting fra de siste årene i livet sitt, og nå må han forsøke å finne ut hvem som sto bak angrepet og hva han har holdt på med siden sist.

Les også: Tilbakeblikk på Tex Murphy-eventyret Under a Killing Moon
Les også: Tex Murphy-spill relansert

Trailer fra spillet.

Siste fra forsiden