The Darkness II forskyves

Vil du kveste demoner med Jackie Estacado så må du vente til neste år.

I 2007 gav svenske Starbeeze oss sjansen til å snøre på oss skoene til Jackie Estacado, hovedpersonen i den Top Cow-produserte tegneserien The Darkness. Spillet kan nok best beskrives som et mørkt og voldelig skytespill, hvor kombinasjonen av overnaturlige krefter og heftige skytevåpen stod i sentrum.

Siden den gang har en oppfølger vært under utvikling hos Digital Extremes, et spillstudio som blant annet har vært delaktige i den svært suksessrike skytespillserien Unreal Tournament.

The Darkness II var ment utgitt til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3 den 7. oktober, men ventetiden ser ut til å forlenges. I en pressemelding forklarer utgiver 2K Games at spillet må utsettes til 10. februar neste år.

Slapp av, da, kis.

Det nevnes ingen direkte årsak til utsettelsen, noe som kan tyde på at de simpelthen ønsker å forbedre opplevelsen før den blir å finne i butikkhyllene.

Vi har fått sjansen til å ta en titt på The Darkness II tidligere, og vår journalist Mikael omtalte presentasjonen under årets Game Developers Conference som en «actionfest av de sjeldne». Oppfølgeren ser ut til å bygge på samme oppskrift som eneren, men mikser det hele opp med evnen til å bære fire våpen samtidig og et desto mer brutalt tilsnitt.

The Darkness II utgis altså 10. februar 2012, til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3.

Siste fra forsiden