The Division skal få en filmadapsjon, ifølge kjent nettsted

Jake Gyllenhaal skal ha hovedrollen og være produsent.

Ubisoft

Nettmagasinet Variety forteller at Ubisoft jobber med å få laget en filmversjon av The Division.

Jake Gyllenhaal.
Colourbox

Ifølge nettstedet skal Jake Gyllenhaal – kjent fra filmer som Donnie Darko, Zodiac og Prisoners – stille opp både som hovedskuespiller og produsent. For øyeblikket letes det etter en manusforfatter, og Variety påpeker at prosjektet er helt i startgropen ennå. Det betyr med andre ord at det er mange fallgruver filmen må gjennom før produksjonen begynner.

Ubisoft har ennå ikke kommentert ryktet.

Om dette stemmer er det ikke første gang Jake Gyllenhaal boltrer seg i en filmadapsjon av Ubisofts spillserier. I 2010 så vi ham på lerretet som hovedperson Dastan i fimatiseringen av Prince of Persia: The Sands of Time.

Ubisoft har også flere filmjern i ilden for tiden. Til vinteren kommer en adapsjon av Assassin's Creed, der Michael Fassbender og Marion Cotillard spiller hovedrollene. I tillegg er en Splinter Cell-film på vei, der Mad Max-skuespiller Tom Hardy skal få øverste plassering på filmplakaten.

Salgssuksess

The Division har vært et salgseventyr for Ubisoft. Det estimeres at spillet fikk inn 2,7 milliarder kroner på bare fem dager, og det har blitt selskapets mest solgte spill til nå.

Tom Clancy's The Division.
Ubisoft

Anmelderkorpset har vært litt mer delt enn salgsresultatet. Vår anmelder var på den positive siden av skalaen, men hadde noen innvendinger å komme med også. Blant annet savnet han mer innhold – noe som det har blitt mer av siden lanseringen i mars.

– Ubisoft Massive har skapt et meget godt grunnlag for et spill de med all sannsynlighet kommer til å bygge videre på i flere år. Sammenlignet med Destiny, noe The Division må tåle, er dette en mer solid og vellaget grobunn. Ikke minst en utrolig tettpakket og fascinerende spillverden som er vakker i all sin grusomhet.

Vil du lese mer om filmadapsjoner?
Hva er greia med spill på det store lerretet? »

Siste fra forsiden