The Walking Dead fortsetter med 400 Days

Følg fem nye figurer gjennom zombieapokalypsen i sommer.

Telltales episodebaserte tolkning av TV- og tegneserien The Walking Dead tok fjoråret med storm, og Lee Everetts eventyr høstet mye oppmerksomhet for sin engasjerende spillestil og fantastiske historie. Vi har lenge visst at oppfølgersesongen vil lanseres en gang i løpet av høsten, men allerede i sommer får vi mer av The Walking Dead.

Dette kommer i form av den nedlastbare episoden som bærer navnet The Walking Dead: 400 Days. Her blir vi introdusert for historiene til fem splitter nye hovedpersoner idet de gjør sitt beste for å overleve de firehundre første dagene av zombieapokalypsen.

Det ryktes at ingen av hovedpersonene har noen direkte tilknytning til den originale sesongen, men handlingen skal foregå innenfor det samme tidsrommet og i det samme universet. Hver figur vil ha sitt eget kapittel, og man kan selv velge i hvilken rekkefølge man vil spille gjennom de ulike fortellingene. På et eller annet tidspunkt vil uansett samtlige fem personer ankomme en rasteplass i Georgia, og her vil flere av handlingsforløpene krysse hverandre.

Telltale lover «skrekkelige situasjoner som vil utfordre [spillernes] moral og påvirke historien gjennom deres valg og handlinger». Det er med andre ord mye av det samme som vi fikk oppleve i løpet de fem originale episodene.

Samtidig ble det tirsdag annonsert at The Walking Dead endelig er på vei til PlayStation Vita, og her vil 400 Days følge med i pakken. På alle andre konsoller må man eie den første episoden av sesong 1 for å kunne spille 400 Days.

The Walking Dead: 400 Days kommer i salg for Windows, Mac, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vita og iOS en gang i løpet av sommeren.

Les også: Anmeldelsen av Episode 1: A New Day Les også: The Walking Dead-eventyret fortsetter til høsten

Trailer fra E3 2013.

Siste fra forsiden