The Walking Dead til butikkene i desember

Vil de to siste episodene lanseres tidligere enn planlagt?

Telltales episodebaserte spilltolkning av det populære tv- og tegneserieuniverset The Walking Dead har gått sin seiersgang verden over siden den første episoden ble lansert i april, og fram til den tredje og foreløpig nyeste episoden ble utgitt i slutten av august. Skal Telltale fortsette å utgi episoder i det samme tempoet som tidligere, med to måneders mellomrom, vil vi neppe få den femte og siste episoden før nyttårsaften.

Nye avsløringer, spesifikt fra Telltales twitter-konto, har derimot avslørt at en disk med samtlige episoder i den populære serien vil dukke opp i amerikanske butikkhyller 4. desember i år, til både PlayStation 3 og Xbox 360. Noen europeisk dato har foreløpig ikke dukket opp, men vil annonseres etterhvert.

Dette er spennende nok i seg selv, men det som kanskje er en enda større grunn til begeistring er at denne nyheten samtidig så godt som bekrefter at de to siste episodene i sesongen, Around Every Corner og No Time Left, vil slippes innen 4. desember.

Alt er en kamp på liv og død i The Walking Dead

Tidligere i år kunne også Telltale bekrefte at en andre sesong, med episodene seks til ti vil dukke opp iløpet av 2013.

Vår anmelder har så langt belønnet de tre første episodene med to niere og én åtter, og superlativer som «annerledes», «spennende» og «realistisk» har sittet løst i omtalene.

Les også: Anmeldelsen av Episode 2: Starved For Help Les også: Anmeldelsen av Episode 3: Long Road Ahead

Siste fra forsiden