The Zuul angriper Sword of the Stars

Sword of the Stars får en ny rase, nye våpen og massevis av andre nyheter, i den kommende ekspansjonen Born of Blood.

Lighthouse Interactive kunngjorde i går Born of Blood, en ekspansjonspakke til det fornøyelige romstrategispillet Sword of the Stars. Ekspansjonen kommer i salg i midten av april, og introduserer en ny rase som kaller seg selv The Zuul. Med et slikt navn, er det nok ingen overraskelse at disse folkene er rimelig skumle.

Bilde fra originalspillet

The Zuul har ikke utviklet seg, men ble skapt gjennom avansert bioteknologi. Nå har de lagt ut på en vill ferd gjennom verdensrommet for å finne gudene som skapte dem. Dessverre for universets innbyggere ser det ikke ut som The Zuul har tenkt å høflig spørre dem om de har sett noe til disse gudene.

Den nye rasen får over 80 skipsseksjoner og sin egen unike måte å komme seg fra planet til planet på (noe som kalles "tunnel drive ftl"-teknologi). Dessuten har et unikt våpen som lar dem ta slaver fra andre raser og bruke dem til å øke produktiviteten på egne planeter.

Ellers loves vi over 15 nye våpen, inkludert "boarding pods", over 25 nye teknologier, nye diplomatiske muligheter (som blant annet lar deg stille krav, spørre om hjelp til å ta ut spesifikke mål og si at "hei, den planeten der har jeg tenkt å ta, så hold dere borte hvis dere vet hva som er best for dere!").

Born of Blood kommer også med et nytt handelsrutesystem, hvor du må bruke frakteskip for å tjene penger. Disse må selvsagt beskyttes, og opportunistiske spillere kan også drive piratvirksomhet. I tillegg får vi nye etterretningsmuligheter slik at det blir lettere å se hva motstanderne driver med.

Andre nyheter inkluderer fem nye galaksetyper, to nye scenarier, en ny kamparena (i "node-space"), nye tilfeldige hendelser, nye taktiske kampmuligheter, en rekke forbedringer i forhold til brukergrensesnittet og mye mer. Info om Sword of the Stars finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden