Demo: Supreme Commander 2

Titaner i krig

Prøvekjør de nye krigsmaskinene fra Gas Powered Games.

19. mars kommer strategispillet Supreme Commander 2 på PC og Xbox 360. Utgiver Square Enix har inngått en avtale med Valve om Steam-støtte for både butikk- og nettversjonen av PC-utgaven, og har akkurat sluppet en demo av denne på tjenesten. For å spille den må du altså ha tilgang på Steam, og klienten kan lastes ned gratis fra Steam-hjemmesiden.

Klarer ikke laste video

Supreme Commander 2 byr totalt på 18 oppdrag fordelt på tre forskjellige grupperinger, hver med sine egne enheter og spesialiteter. Demoen byr på opplæringsdelen fra fullversjonen, samt to oppdrag fra kampanjen til UEF-grupperingen.

Som forgjengeren dreier Supreme Commander 2 seg om slag mellom ruvende, mekaniske kommandanter. En slik fungerer både som fabrikk, general og stridsenhet. Med nano-maskiner skaper de resurssankere og fabrikker. I disse produseres mindre krigsmaskiner, som står for mesteparten av selve slåssingen.

Utover å bygge opp horder med mindre krigsmaskiner kan du også velge og vrake mellom massevis av gigantiske supervåpen. Disse kalles eksperimentelle enheter, og blant dem finner vi alt fra enorme robotdinosaurer til fabrikker som skyter ferdigproduserte enheter ut på slagmarken med kanon. Totalt får vi boltre oss med 27 ulike eksperimentelle enheter.

En anmeldelse av Supreme Commander 2 kommer i ikke så alt for fjern fremtid.

Siste fra forsiden