Titanfall 2 kommer til høsten

EA har offisielt bekreftet skytespillets lanseringsvindu.

Electronic Arts

Titanfall 2 vil lanseres en gang mot slutten av 2016, annonserte Electronic Arts denne uken. I sin nyeste kvartalsrapport setter utgiveren lanseringsvinduet til årets fjerde kvartal, som bekrefter tidligere rapporter om at spillet ville slippes før april 2017.

Se den første teaser-filmen for Titanfall 2. (Video: Respawn Entertainment)

Utvikler Respawn Entertainment trakk offisielt sløret av Titanfall-oppfølgeren i april, men de store detaljene rundt spillet – som for eksempel den endelige lanseringsdatoen – vil først kunngjøres på neste måneds EA Play-arrangement.

Får enspillerkampanje

Så langt vet vi at Titanfall 2 kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4, og ut ifra den hittil eneste traileren – som du kan se over – vil spillet by på sverdkamp mellom de titulære kjemperobotene. Denne gangen får vi også en fokusert enspillerkampanje, noe Respawn ikke inkluderte i det første spillet.

Titanfall fikk mye positiv omtale da det ble lansert i mars i fjor, men etter kort tid sank spillerbasen kraftig. Vår anmelder beskrev spillet som et velsmurt maskineri som aldri går tom for drivstoff, men trakk frem den overfladiske historien som en unødvendig distraksjon.

Om utvikleren klarer å fortelle en mer spennende historie i Titanfall 2 vil spillet kanskje holde bedre på fansen i tiden etter lansering.

Respawn jobber også med et Star Wars-spill.
Ifølge utvikleren er det snakk om et action-eventyr i tredjeperson »

Siste fra forsiden