To nye storspill fra The Witcher-studioet

Polske CD Projekt jobber blant annet med en helt ny serie.

Rollespillet The Witcher 2 har blitt hyllet som en av sjangerens sterkeste tilskudd i senere tid, og kombinerte en dyp og interessant historie med strålende actionsekvenser, ifølge vår anmelder.

Geralt har blitt en populær mann.

Spillets suksess, i kombinasjon med at retrobutikken Good Old Games går godt, later til å ha gitt utvikler CD Projekt en romslig økonomi. De skal nemlig ha to nye storspill på vei, i tillegg til den allerede annonserte Xbox 360-versjonen av The Witcher 2, hevder en post på spillforumet NeoGAF. Informasjonen kommer fra et nylig investormøte hos det polske spillselskapet.

Fem spill totalt

De to nye utgivelsene skal begge være multiplattformspill, uten at de aktuelle formatene røpes, og minst ett av dem tilhører en splitter ny serie. I så fall kan ting tyde på at det andre spillet er nok et spill i The Witcher-serien. Slippvinduet er regnet å være mellom 2014 og 2015. Begge spillene skal ha større budsjett enn The Witcher 2.

Før den tid regner CD Projekt også med å utvikle tre mindre spill med betydelig smalere budsjett. Heller ikke disse utgivelsene har fått en nærmere beskrivelse av verken innhold eller format.

Xbox 360-versjonen av The Witcher 2 skal utgis første kvartal neste år, som meldt tidligere.

Les også: Forbedret The Witcher 2 rett rundt hjørnet
Les også: Nye EA-klassikere til GOG

Siste fra forsiden