Torchlight II kommer neppe til konsollene

Torchlight II kommer neppe til konsollene

Runic hevder at en konsollutgave hadde krevd for mye arbeid.

Dersom du har knuget på lommeboka i påvente av en konsollutgave av Torchlight II, kan du slippe taket nå. Runic har ifølge VGG247 understreket at de ikke har noen planer om å slippe spillet på Xbox 360 og PlayStation 3.

Runic forteller ikke hvorfor spillet ikke blir å se på konsollene, men fortalte til IGN i fjor at begrensninger på Xbox Live Arcade kunne stikke kjepper i hjulene.

Første Torchlight kom til Xbox Live Arcade i 2011, to år etter Windows-utgaven. Det Diablo-aktige spillet høstet ett hakk mindre godord her på Gamer.no på konsoll enn på Windows, men anmelder hadde ingen store innvendinger på konsollgrensesnittet, og mente det var et must å spille for folk som fremdeles likte hugg-og-slå-sjangeren .

Torchlight II kom i fjor høst, og skal siden den gang ha greid å selge over to millioner kopier. Vår anmelder trillet en åtter på tierterningen, og kalte spillet «underholdende fra første minutt.»

Men Diablo III har en konsollutgave

Torchlight II.
Torchlight II.

At Torchlight-serien låner mye av sine ingredienser fra Diablo-serien er ikke til å stikke under stol. Det er heller ikke så rart, ettersom flere av utviklerne hos Runic har hatt en finger med i spillet i utviklingen av Blizzards tidligere spill i serien.

Diablo III kom for øvrig selv nettopp ut på Xbox 360 og PlayStation 3. Vi jobber med en anmeldelse av spillet, og kommer til å gi beskjed om hvordan Windows-spillet gjør seg uten mus og tastatur.

Les også: Blizzard annonserer Diablo III: Reaper of Souls
Les også: Anmeldelse av Torchlight II

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen