Torchlight II kommer neppe til konsollene

Runic hevder at en konsollutgave hadde krevd for mye arbeid.

Dersom du har knuget på lommeboka i påvente av en konsollutgave av Torchlight II, kan du slippe taket nå. Runic har ifølge VGG247 understreket at de ikke har noen planer om å slippe spillet på Xbox 360 og PlayStation 3.

Runic forteller ikke hvorfor spillet ikke blir å se på konsollene, men fortalte til IGN i fjor at begrensninger på Xbox Live Arcade kunne stikke kjepper i hjulene.

Første Torchlight kom til Xbox Live Arcade i 2011, to år etter Windows-utgaven. Det Diablo-aktige spillet høstet ett hakk mindre godord her på Gamer.no på konsoll enn på Windows, men anmelder hadde ingen store innvendinger på konsollgrensesnittet, og mente det var et must å spille for folk som fremdeles likte hugg-og-slå-sjangeren .

Torchlight II kom i fjor høst, og skal siden den gang ha greid å selge over to millioner kopier. Vår anmelder trillet en åtter på tierterningen, og kalte spillet «underholdende fra første minutt.»

Men Diablo III har en konsollutgave

Torchlight II.

At Torchlight-serien låner mye av sine ingredienser fra Diablo-serien er ikke til å stikke under stol. Det er heller ikke så rart, ettersom flere av utviklerne hos Runic har hatt en finger med i spillet i utviklingen av Blizzards tidligere spill i serien.

Diablo III kom for øvrig selv nettopp ut på Xbox 360 og PlayStation 3. Vi jobber med en anmeldelse av spillet, og kommer til å gi beskjed om hvordan Windows-spillet gjør seg uten mus og tastatur.

Les også: Blizzard annonserer Diablo III: Reaper of Souls Les også: Anmeldelse av Torchlight II

Siste fra forsiden