TrackMania 2-beta like rundt hjørnet

Forhåndsbestill spillet og få tilgang.

TrackMania-tilhengere har måttet vente lenge på det neste spillet i Nadeos forrykende racingserie, men nå er ventetiden snart over. Spillet har ikke fått noen konkret lanseringsdato enda, men hvis du forhåndsbestiller er det ikke lenge til du kan teste betaversjonen.

Betaen lanseres 17. august, og hvis du er av typen som liker å plage deg selv kan du til og med laste ned en liten «widget» som plasserer seg på skrivebordet ditt og teller ned til betalanseringen.

Betaversjonen fokuserer på spillets flerspillerdel, og inkluderer selvsagt baneredigeringsverktøyet. Når spillet lanseres vil den automatisk oppdateres til fullversjonen.

TrackMania 2 følger i forgjengernes fotspor, og tilbyr rask arkaderacing på berg-og-dalbane-aktige baner. Andre spillere vises som «ghosts», det vil si at du ser dem på banen men at det er umulig å kollidere med dem. Dermed flyttes fokus fra kjemping mellom spillerne til mestring av banen.

Dette tillater også et svært høyt antall spillere på banen samtidig. Det offisielle nettstedet skryter av at over 200 spillere kan kjøre mot hverandre samtidig.

Enkelte heldiggriser har tydeligvis fått teste betaen allerede, og her er et par stilige videoer de har laget:

Talentfull fyr.
Redigeringsverktøyet.

Siste fra forsiden